Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ГАРУ / Garou

ГАРУ / Garou
195065 ПЕРЕГЛЯДІВ

Cамий відомий баритон з самого популярного в історії мюзиклу Notre-Dame de Paris, приголомшливий Garou! Спеціальна програма, присвячена 20-річчю творчості артиста - для вас!

Щирий та пристрасний Гару накопичив величезний музичний досвід та готовий поділитися найважливішими досягненнями, яскравими емоціями з українськими шанувальниками. Якщо ви хоч раз бували на концерті неймовірного Garou, то просто не зможете пропустити чергову зустріч з кумиром мільйонів.

Творчий багаж артиста - багатий і різноманітний. Гару виконує роботи в таких жанрах як блюз, вінтаж-свінг, рок-музика. Здається, все, до чого б не доторкнувся талановитий артист, приречене на успіх. Світова слава прийшла до привабливого вокалісту після його участі в мюзиклі Notre-Dame de Paris. Ставши справжнім бестселером в світі музики, ця робота збирала повні зали найзнаменитіших концертних майданчиків світу. І сьогодні ніхто не уявляє собі цього мюзиклу без витонченого, палкого, емоційного Гару-Квазімодо. У музиці Гару - цілий світ, в його голосі - калейдоскоп емоцій.

 

Де: Національний палац мистецтв, вул. В. Васильківська, 103

Коли: 30 жовтня, 19:00 

Вхід: 650 - 4250 грн

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео