Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Без обмежень

Без обмежень
139602 ПЕРЕГЛЯДІВ

Без кордонів в стилі, без кордонів в почуттях і емоціях ... Музика, в якій відчувається живий саунд, істинний драйв і соковитий смак життя.

Своє творче начало група бере із Закарпатського міста Мукачева. З перших акордів своїх композицій «Without Limits» заряджає позитивною енергетикою кожного слухача, з перших концертів підкорює своєю харизматичністю, завойовуючи все більше і більше прихильників.

У 2005 р рок-бенд стає учасником українського фіналу всесвітньо відомого фестивалю «The Global Battle Of The Bands» і виступає як "краща нова група Західного регіону України".

У 2006 р колектив підписує контракт з одним із відомих київських продюсерів і з цього моменту група починає свою діяльність в професійному форматі.

У 2007р. «Without Limits» випускає свій перший альбом «Underground», і знімає дебютне відео з однойменною назвою. Англомовна пісня, потужна енергетика виконання, внутрішній драйв, професійна режисерська постановка - все це не залишає байдужим нікого! З перших кадрів кліпу, відео сприймається як продукт зарубіжної рок-групи. Слухачі і глядачі були приємно здивовані, дізнавшись, що це відео - плід творіння українського колективу.

У 2008 році, в центрі столиці, на сцені Arena Dance Club проходить презентація групи «Without Limits» в українському шоубіз-просторі. Далі йде запис альбому на студії, концерти в різних клубах Києва.

На даний момент пісні колективу звучать в ефірі багатьох радіостанцій України, а так само найбільш рейтинговою інтернет радіостанцією MyRadio в розділі Український Рок. За пару місяців ротації група багаторазово потрапляла в хіт-парад і за невеликий період часу запрацювала досить високий рейтинг.

Музикантами "Without Limits" був написаний гімн для однієї з кращих українських хокейних команд.

"Without Limits" спільно з Лідією Аксеніч записали пісню "Злітаючи", яка стала саунд треком до короткометражного фільму Олега Борщевського "Німфа".
  Драйв і енергію, які група передає в своїх піснях, всі ті емоції та почуття, які «Without Limits» дарує на концертах складно описати словами, але можна з упевненістю сказати, що викладаються вони на всі 200% і публіка просто божеволіє від них . Досить душі відчути цю енергетику один раз, і вона ніколи не забуде емоції, подаровані командою «Without Limits».

«Without Limits» - група, в яку неможливо не закохатися. Почувши хоча б раз їхні пісні, неможливо залишитися байдужим до їх творчості. У звуках музики, в текс пісень є щось таке, що вабить, що заворожує, і щось настільки близьке кожному. Пісні наповнені почуттями, емоціями, енергетикою, харизмою ... в них відчувається життя!

Склад групи:

Андрій Радько - гітара;

Ігор Рибар - гітара;

Олександр Адаменко - бас-гітара;

Іван Зименка - ударні;

Сергій Танчинець - вокал.

 

Де: Кіровоградська обласна філармонія, вулиця Кавалерійська, 8, 
Коли:   02 грудня, 19:00 
Вхід: 120 - 450 грн

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео