Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА

ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА
195051 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цієї осені герої улюбленого мультфільму відправляться підкорювати реальний світ і стануть ще ближче! FILM.UA Group раді анонсувати майбутню серію вистав за мотивами анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» студії Animagrad.

Вже на осінніх канікулах у концертних залах міст України буде поставлена вистава «Викрадена принцеса», заснована на однойменному анімаційному фільмі. Постановка стане спільним проектом правовласника - FILM.UA Group, а також компаній Magic Box і «Казки трапляються».

Вистава буде цікава для сімейного перегляду, проте, основна глядацька аудиторія вистави - діти віком від 5 до 12 років.

Постановкою вистави і втіленням улюблених героїв на сцені буде займатися команда студії «Казки Трапляються», яка вже добре знайома гостям київських прем'єр фільму. Саме вони виберуть кращих виконавців ролей, займуться художнім оформленням вистави і перенесуть в реальний світ усі дива «Викраденої принцеси».

Команда Magic Box, що є співпродюсером вистави, забезпечить організацію гастрольного туру, а також промо-кампанію вистави по містах України: всього в рамках проекту планується 60 постановок у 30 містах.

 

Коли: 30 жовтня 2018, Вт. 18:00 
Де: Палац студентів Національного Юридичного університету ім. Я. Мудрого, вул. Пушкінська, 88
Вхід: від 140 грн

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео