Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ukrainian Acoustic Weekend. Один в каное, Кімната Гретхен, Женя і Катя

Ukrainian Acoustic Weekend. Один в каное, Кімната Гретхен, Женя і Катя
194927 ПЕРЕГЛЯДІВ


Один в каное
За вісім років існування колектив знайшов свого слухача не тільки в Україні, а й за її межами: зіграв в більшості великих міст України, побував із сольними концертами в Великобританії, Франції, Польщі, Нідерландах, Бельгії та інших країнах, є активним учасником найбільших українських фестивалів .

Женя і Катя
Виконують авторські україно-, і англомовні пісні. Свій стиль визначають як "романтичний інді" / "смарт поп".

Влітку 2016 випустили дебютний міні-альбом під назвою "втомлене місто". Представили свої пісні в багатьох містах України, а також на таких фестивалях як: "Захід Фест", "Файне місто", "Бандерштат", "Республіка", "Lviv Acoustic Fest", "Гешефт", "Разом Фест".

кімната Гретхен
Роком народження групи "Кімната Гретхен" вважається 2010-й, коли вийшов дебютний англомовний альбом колективу Brand New Brain. Наступні платівки гурту - "Прямий Ефір" і "Науковий Атеїзм" були україномовними і користувалися великим успіхом серед слухачів.

В 2016-му сингл "Смузі" став саундтреком до двох сезонів українського молодіжного серіалу "Київ вдень та вночі" та лунає за кадром багатьох епізодів шоу. Навесні 2017 року в ефірі телевізійного шоу "Моя Музика" Олександра Положинського на одному з провідних музичних каналів група наживо презентував пісню "Мокра" - перший трек з майбутнього альбому "Гравітанці", реліз якого відбувся в квітні 2018.

Сьогодні колектив складається з фронтмена, гітариста і автора пісень Антона Кістрін і гітариста і клавішника Олександра Алексєєва. Група продовжує жити і працювати в "космічної столиці України" - Дніпрі.

 

Де: Концертний зал ім. Глінки, пр. Леніна, 183
Коли: 12 жовтня, 17:00
Телефон: (061) 236-44-67
Вхід: 150-550 грн

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео