Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Концерт Familia Perkalaba

Концерт Familia Perkalaba
28053 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перкалаба – музичний гурт з Івано-Франківська, що з’явився у далекому 1998 році. Як відомо, назва його походить від гуцульського села, що на межі Франківщини, Чернівецької області та Румунії.

Не так давно гурт відзначив свою шістнадцяту річницю, трохи змінив склад, а відтоді і назву – тепер це Familia Perkalaba. Восьмеро музикантів створюють музику у стилі, яку музиканти самі називають urban-roots, однак навряд чи усе різнобарв’я музичних напрямів і стилів у творчості Familia Perkalaba можна вмістити в одне визначення.

Останній альбом Familia Perkalaba «Tribute to Gutzul Sound System», – це унікальний проект, аналогів якого в Україні ще не було. Тридцять два артисти з п’яти країн (Україна, Польща, Німеччина, Білорусь, Росія) об`єдналися, щоб створити це справжнє свято музики для своїх прихильників. Серед них – dakhabrakha, Dakh Daughters, Zapaska, GrozovSka Band, Куку Шанель, Юрій Андрухович і Karbido, RotFront – Emigrantski Raggamuffin Kollektiv, НОМ та багато інших талановитих музикантів.

Концертна програма Familia Perkalaba – це черговий надреальний трансовий меседж Оркестру Радості і Щастя з тієї дороги життя на якій існують музиканти. Нові речі, поряд з свіжими незвичними версіями старих бойовиків є свідченням присутності постійно ЖИВОГО в екзистенційному людей з Familia Perkalaba. Варто занирнути до дна в ці драматичні глибини хоча б для того, що коли енергія і харизма Оркестру Радості і Щастя винесе наверх під небо, ти відчуєш справжній смак повітря там де Горрри…

Коли: 13 жовтня, 19:00
Де: Кінотеатр «Кінопалац ім. Довженка» (просп. Червоної Калини, 81)
Вхід: 100-280 грн

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео