Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Концерт Іво Бобула «Бо ти одна»

Концерт Іво Бобула «Бо ти одна»
28185 ПЕРЕГЛЯДІВ

Артист, чий унікальний тембр голосу не сплутаєш із жодним іншим, запрошує Вас у світ Її Величності Пісні! Спеціальна гостя концертної програми – співачка Анастасія Лавриненко. На Вас чекають: неповторна атмосфера щирого спілкування, живий звук, чоловічий голос номер один, якому підвладні всі музичні стилі, та енергетика, яка нікого не залишить байдужим.
Іво Бобул – народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару по праву визнані золотими хітами естради.
Записувати пісні співак не втомлюється – кожного року презентує програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються Ваші улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, вражаючі дуети, несподівані кавер-версії світових хітів, пристрасні рок-балади та романси, яких так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто.
Своє життя артист присвятив популяризації української пісні і на теренах нашої країни, і за її межами. Йому аплодували глядачі понад 20 країн світу: Польщі, Румунії, Італії, Франції, США, Канади…
Досвідчений музикант, вокаліст найвищого рівня, композитор, який не просто створює музику, а й живе нею, і просто чесна, відверта людина, яка усвідомлює всю відповідальність перед публікою, – таким Іво Бобула знають тисячі прихильників.


Коли: 20 жовтня, 19:30
Де: Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької (вул. Лесі  Українки, 1)
Вхід: 150-480 грн

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео