Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Майстер-клас Маргарити Січкар «Як створити проект своєї мрії»

Майстер-клас Маргарити Січкар «Як створити проект своєї мрії»
222731 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дводенний майстер-клас Маргарити Січкар «Як створити проект своєї мрії»

Маргарита Січкар – відома бізнес-woman в Україні та одна з лідерів української ресторанної галузі, знову завітає до Луцька 6-7 жовтня зі своїм авторським проектом Happy Start-up, щоб допомогти всім охочим створити проект своєї мрії, позбутися страхів та сумнівів. Ви отримаєте найкращий набір інструментів від Маргарити для втілення своєї мрії.

Маргарита Січкар – бізнес-woman та суспільна діячка. Власниця першого в Україні освітнього кластеру Schastiehub. Засновниця школи «Щасливого життя» та благодійного фонду анімалотерапії. Авторка проекту дитячого еко-освітнього центру «Камелія», володарка національних премій «Благодійник року 2009» та «Жінка третього тисячоліття», ведуча на відомих телеканалах України (1+1, СТБ, Максі ТВ), авторка книг «Щоденник ресторатора», «Життя без паніки», «Щоденник успішної жінки», «Почуття Рити», авторка та креативна продюсерка проекту «Театр біля мікрофона».
Входить в сотню успішних жінок України (за версією журналу Ukrainian People) та Топ-500 жінок України (за версією журналу Woman).

Майстер-клас триватиме два дні у бізнес-центрі «Директорія». Запрошуємо Вас долучитись до цієї яскравої події. Детальна інформація за ном. тел.: +38 (099) 200-53-12

Коли: 06 жовтня - 07 жовтня, 10:00
Де: Бізнес-центр «Директорія» (вул. Винниченка, 26)
Вхід: 2500 грн

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео