Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Виступ балету «Сухішвілі»

Виступ балету «Сухішвілі»
112192 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сотня танцюристів і оркестр на одній сцені, понад тисячі яскравих і красивих костюмів, а також шість десятків ексклюзивних шабель. Національний балет Грузії «Сухішвілі» називають Восьмим чудом світу.

Виступи ансамблю були признані кращим шоу на Бродвеї та в Австралії. На сцені Ла Скала завіса після концерту піднімалась 14 раз.

Цей балет – перший і єдиний фольклорний ансамбль, який виступає на підмостках славнозвісного театру «Ла Скала». Ансамблю вдалося навіть потрапити до книги рекордів Гіннеса – їх світовий рекорд перевершив досягнення знаменитого Карузо: після одного з виступів «Сухішвілі» завіса здіймалась чотирнадцять разів. Після виступу співака Карузо – одинадцять.

Трохи фактів і цифр:
Перше покоління засновників – Іліко Сухішвілі та Ніно Рамішвілі, друге – Інга і Тенгіз Сухішвілі, третє – Ніно і Іліко Сухішвілі.
Ансамбль «Сухішвілі» знімався в 5-ти художніх фільмах.
Про танцювальний колектив знято сім документальних кінофільмів.
Про «Сухішвілі» було написано 4-ри книги.
Шалений успіх завжди зустрічав артистів, де б їм не доводилося виступати. У період великих гастролей в місті Нью-Йорку концерт Грузинського балету був визнаний кращим шоу, показаним на Бродвеї. З часу власного дебюту і по сьогоднішній день, танцюристи з Грузії вражають публіку по всьому світу своєю дивно видовищною хореографією, вихровими обертаннями, запаморочливими стрибками, які наповнюють сцену динамічною енергією.

Чоловіки виконують танець з дивовижною точністю, а представниці прекрасної статі рухаються з грацією, гідною ангелів. Унікальний союз бравади і природної граціозності робить танцювальну програму воістину незабутньою і нічим не схожою на інші.

У трупі балету налічується більше п’ятисот чоловік (танцюристи, керівництво, оркестр, техперсонал).

Коли: 20 лютого 2019, 19:00
Де: Волинський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Тараса Шевченка (Театральний майдан, 2)
Вхід: 400 - 1100 грн 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео