Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

KIEV TANGO PROJECT

KIEV TANGO PROJECT
223109 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після серії європейських концертів Kiev Tango Project подарує танцювальні та концертні мелодії в стилі танго.

У цей вечір ви почуєте улюблені мелодії в ексклюзивних аранжуваннях, а також світові хіти в стилі танго.

- улюбленці зірок шоу-бізнесу (творчі колаборації Джамала, ALYOSHA, Костянтин Томільченко, NK (Настя Каменських), Надія Мейхер, Катерина Кухар, Андре Тан та ін .; 
- гості і учасники найгучніших світських подій країни (VIVA! Найкрасивіші, прийом з нагоди візиту Девіда Лінча в Україні, Віденський бал і т.д.); 
- гості і учасники найяскравіших і рейтингових тв-шоу України («Танцюють всі!», «Голос країни» та т.д.) 
- учасники масштабних концертів і музичних фестивалів (Koktebel Jazz Fest, «Країна мрій» та ін.) 
- справжні експериментатори і новатори
- Кирило Шарапов, засновник KIEV TANGO PROJECT, скрипаль-віртуоз в якості запрошеного музиканта або соліста співпрацює з групою О.Е., Ніно Катаматдзе, ГОГОЛЬFEST, New Era Orcherstra, Open Opera Ukraine і т.д.

KIEV TANGO PROJECT - це кращий інструментальний танго-колектив України. Це вибух емоцій, віртуозної техніки, краси звучання і неймовірно красивий склад інструментів. У музику, яку виконують музиканти просто неможливо не закохатися. Адже це справжній мікс джазу, танго, поп-гармоній, класичної фактури і віртуозності.

У цей вечір ви дізнаєтеся, що таке магія танго! Відчуєте, яке на смак справжнє Танго.

«Чуттєвість і рух, свобода і секс, ритм і мелодія, смуток і пристрасть, надія і спогади, боротьба і ніжність, день і ніч, інь і ян, любов і ненависть ... Все, що ви бачите, чуєте, відчуваєте, відчуваєте , - це танго ... .. », - розповідає Кирило Шарапов, скрипаль-віртуоз і засновник KIEV TANGO PROJECT. - «Все наше життя - це Танго... Ми впевнені, що цей концерт кардинально змінить ваш світогляд, і ви з подивом відкриєте для себе новий аромат життя...

За традицією гостями програми «Світові хіти в стилі танго» стануть неймовірні і харизматичні танцюристи - Сергій Шуліко і Оксана САМОЙЛІВСЬКИЙ, професіонали та експерти танго. Без їх таланту і хореографії немислимо жодне українське тв-шоу (тренери в проектах "Танцюють усі", "Танці з зірками").

Стиль, неймовірна енергетика, найвище художнє та професійне виконання в елегантному обрамленні, і, нарешті, фірмове звучання - все це віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT.

В рамках туру містами України. За підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні з нагоди 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між країнами.

Справжнє танго! Справжні емоції! Живий звук!


Коли: 27 листопада, Вт. 19:00
Де: Черкаський міський будинок культури ім. І. Кулика, вул Благовісна, 170
Вхід: від 150 грн

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео