Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мою дружину звуть Моріс

Мою дружину звуть Моріс
83776 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Все тайне рано чи пізно стає явним», – в далекі-далекі часи, ще до нашої ери, казав Сократ. Але, на жаль, Сократа знають не всі, а його мудре висловлювання – іще менше.  А даремно! Не довелося б потім викручуватися та вивертатися, мов в’юн на сковорідці, намагаючись пояснити непоясненне!
Ось і герой веселої комедії популярного французького драматурга Раффі Шарта, вочевидь, Сократа також не читав і, заводячи інтрижку під боком у дружини, про наслідки не думав. А коли прийшов час відповідати, так забрехався, що у цю плутанину були втягнуті всі: заможна дружина, настирна коханка, її агресивний чоловік, довгоочікувані важливі клієнти, а також милий та безпосередній волонтер доброчинної організації, який, випадково зазирнувши на хвилинку, змушений був надовго затриматися і стати головною дійовою особою цієї смішної, заплутаної і багато в чому повчальної історії.

Режисер-постановник, музичне оформлення - Вадим Пінський

Художник-постановник - заслужений діяч мистецтв України, Володимир Медвідь

Пластичне рішення - заслужений діяч мистецтв України, Василь Маслій

У виставі зайняті: Сергій Лупильцев, Володимир Швець, Костянтин Банніков, Інна Гвоздикова, Олена Мартинова, Ігор Рибчинський, Альбіна Терехова, Максим Селіванов.

Де: Донецький державний академічний музично-драматичний театр iменi М.М. Бровуна
Коли: 27 жовтня, 15.00, тривалість - 2.00 год.
Замовлення квитків: http://muzdrama.ru/book/start/1500

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео