Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Маріуполі визначили кращих поліцейських: переможців обирали жителі

56537 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні відбулося урочисте нагородження співробітників поліції, які стали кращими за підсумками міського конкурсу «Поліцейський Маріуполя». Маріупольці обрали переможців у трьох номінаціях - серед розшуковців, дільничних та слідчих. Поліцейських, які отримали народну довіру, привітав начальник поліції Донеччини Микола Семенишин.

Захід відбувся на сцені маріупольської камерної філармонії. Конкурс був започаткований редакцією газети «Приазовський робочий» за підтримки керівництва поліції Маріуполя та міської ради.

«Всі ми бачимо, як Маріуполь змінився. За останні 4 роки, за невеликий період, нам вдалося зрости до мирного та безпечного міста, не дивлячись на те, що за кілька кілометрів йде війна. Тому ми подумали розповісти про тих, хто охороняє наше місто, завдяки кому не страшно виходити на вулицю ввечері і знати, що ти захищений», - відзначила головний редактор газети «Приазовський робочий» Олена Калайтан.

Впродовж трьох місяців на сторінках «Приазовського робочого» та на офіційному сайті Центрального відділу поліції публікувалися нариси про поліцейських-учасників. Що вплинуло на вибір професії, цікаві, небезпечні та інколи кумедні історії з практики, особисті досягнення – ніщо не залишилося в таємниці.

Журі довелося зробити складний вибір, щоб з дванадцяти претендентів обрати кращих в трьох номінаціях - «Кращий розшуковець», «Кращий дільничний» та «Кращий слідчий». Інформацію та відгуки про правоохоронців надавали місцеві мешканці та комітети самоорганізації населення – так з’явилася четверта номінація «Народний поліцейський».

За результатами голосування перемогу в номінації «Кращій розшуковець» отримав старший оперуповноважений Лівобережного відділення поліції Андрій Кривцун. «Кращим дільничним» визначено дільничного Приморського відділення поліції Сергія Кладова, а перемогу в номінації «Кращий слідчий» здобула старший слідчий Центрального відділу поліції Анна Левченко.

«Народним поліцейським» було оголошено старшого дільничного офіцера Центрального відділу поліції Олексія Шведова.

Учасників конкурсу привітали начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області Микола Семенишин, заступник міського голови Маріуполя Ярослав Хотнянскій, головний редактор газети «Приазовський робочий» Олена Калайтан, начальник Центрального відділу поліції Сергій Бичин та керівництво вишів Маріуполя.

«Підвищення рівня професійної майстерності працівників є одним із пріоритетних напрямків роботи як Національної поліції України, так і поліції Донеччини. Ініціатива газети «Приазовський робочий» щодо визначення кращих поліцейських надихає нас реалізувати такі проекти і на території всієї області», - відзначив Микола Семенишин.

Закінчився урочистий захід музичним подарунком від Маріупольського камерного оркестру «Ренесанс».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео