Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На забезпечення публічної безпеки під час виборів на Донеччині будуть задіяні максимальні сили поліції

140851 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція посилює роботу на час виборів Президента України. Зокрема громадський порядок під час масових заходів охоронятимуть підрозділи спецпризначення. Про це сьогодні, 15 лютого, повідомив начальник управління превентивної діяльності Нацполіції в Донецькій області Юрій Горустович під час прес-конференції з представниками Громадянської мережі ОПОРА у Краматорську.

В ході прес-конференції «Як громадські спостерігачі та Національна поліція реагують на виклики виборчого процесу на Донеччині» Юрій Горустович розповів про підготовку до проведення виборів.

Він відзначив, що в головному офісі поліції Донеччини створено робочу групу, яка здійснює координацію сил та засобів, задіяних в забезпеченні публічної безпеки, та моніторинг ситуації в області.

Для того, аби виборці мали змогу вільного та безпечного волевиявлення, залучені максимальні сили Національної поліції, Нацгвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Загалом публічну безпеку забезпечуватимуть близько 3 тисяч правоохоронців.

«Зокрема на охорону виборчих дільниць у день виборів планується залучити понад 1700 поліцейських та 600 працівників ДСНС», - повідомив Юрій Горустович.

Цілодобово вулиці патрулюватимуть понад півтисячі співробітників поліції. До охорони громадського порядку традиційно під час масових заходів залучені бронегрупи у складі спецпризначенців КОРДу та роти поліції особливого призначення.

Також буде збільшено кількість правоохоронців на блокпостах.

Кожен співробітник поліції отримає пам’ятку з витягом із виборчого законодавства та порядком дій при виявленні того чи іншого порушення.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео