Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліцейські Донеччини стали найсильнішими у крос-фіті серед силовиків та військовослужбовців

56943 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перше місце за результатами змагань посів спецпідрозділ КОРД, друге - залишив за собою дует, що представляв обласне управління поліції. Загалом участь взяли більше 12 команд серед силових відомств та сил Нацгвардії та ЗСУ.

24 лютого у спортивному клубі Маріуполя «IronGum» змагалися за першість крос-фітери, а за сумісництвом представники силових структур та військовослужбовці з різних куточків України. 7 турнір «Звитяга ВМС» пройшов у три етапи, де випробовувалися сила, стійкість та витривалість. Були серед учасників і 3 дівчини. Всі – з військово-морського флоту.

Емоції на майданчику вирували неабиякі. Кожен робив все можливе, аби вивести своє відомство та підрозділ у чемпіони. Підготовчий етап для них розпочався задовго до початку змагань, а тому всі були впевнені у своїх силах.

Від самого початку «пальму першості» взяли спецпризначенці, і до останньої вправи залишалися безсумнівними лідерами гонки. Останнє завдання, коли, здавалось би, сили повинні були б бути на межі, кордівці закінчили навіть раніше за встановлений організаторами час.

Загалом же напруженість не спадала усі 7 годин змагань.

За результатами суми балів за усі випробування 1 місце здобув КОРД, другими стали поліцейські ГУНП, а третє місце посіли нацгвардійці «Сині берети».

Однак найбільш зворушливою у церемонії нагородження стала промова однієї з учасниць, яка, перш ніж подякувати організаторам за чудовий захід, згадала про військовополонених моряків, які також до сьогоднішнього дня залишаються нескореними.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео