Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На лінії розмежування охорону виборчих дільниць забезпечують понад 260 поліцейських

56699 ПЕРЕГЛЯДІВ

У прифронтових районах Донеччини розташовано 2 окружні виборчі комісії (с. Зайцеве, м. Мар’їнка) та 130 виборчих дільниць, із яких 25 спеціальних дільниць для голосування військовослужбовців. Для їх цілодобової охорони та забезпечення публічної безпеки в день виборів задіяні максимальні сили поліції. Вони несуть службу в рамках операції Об’єднаних сил.

Від учора поліцейські взяли під охорону приміщення, де зберігаються бюлетені для голосування. Особлива увага приділена прифронтовим населеним пунктам – Мар’їнці, Авдіївці, Зайцевому тощо.

Мета – забезпечити вільне волевиявлення жителів, а також безпеку впродовж всього виборчого процесу.

Для цього вживаються посилені заходи безпеки, в яких задіяний увесь особовий склад місцевої поліції, а також придані підрозділи зі складу Об’єднаних сил.

На лінію розмежування відкомандировані додаткові наряди з Головного управління та інших територіальних підрозділів. Крім того, на лінії розмежування збільшено кількість патрульних нарядів та мобільних блокпостів.

Поліцейські будуть нести службу цілодобово та реагуватимуть на всі звернення громадян. Завдання поліції – попередження надзвичайних ситуацій, виявлення нелегальної зброї та вибухівки, а також осіб, які можуть становити загрозу публічній безпеці.

Якщо ви маєте інформацію про підготовку або вчинення правопорушення, повідомте про це за телефоном 102.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео