Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліція Донеччини видворяє з України 12 нелегалів: п’ятеро громадян РФ вже повернуті до країни-агресора

56908 ПЕРЕГЛЯДІВ

Решта перебуває у пункті тимчасового перебування іноземців в Чернінгівській області, звідки вони будуть видворені за межі держави. Загалом в результаті операції «Мігрант» поліцейські встановили більше 100 нелегалів, які незаконно перебувають на території України.

З 1 березня на території держави проходять профілактичні заходи, спрямовані на виявлення нелегальних мігрантів та їх видворення за межі країни, а також документування злочинів, які скоюють іноземці. В операції задіяна як Національна поліції, так і інші галузеві служби.

Під час заходів поліцейські виявили 30 нелегалів. Державною міграційною службою було прийнято рішення про їх примусове повернення до своїх країн.

Встановлено, що на території Донеччини незаконно перебувають понад 100 нелегальних мігрантів, які раніше не виконали рішення про примусове повернення.

Поліцейські встановили місцезнаходження 12 з них, які за рішенням судів підлягають видворенню за межі держави. Серед них громадяни РФ, Грузії, Білорусі, Таджикістану та Узбекистану.

«Усі іноземці були доставлені до пункту тимчасового перебування іноземців в Чернінгівській області, звідки вони будуть видворені до країн походження. Четверо громадян Російської Федерації під контролем поліції та інших служб вже перетнули кордон та покинули межі України. Ще один росіянин буде видворений, як тільки звільниться з виправної колонії», - розповів заступник начальника управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Донецької області Олександр Тимофєєв.

В результаті операції «Мігрант» 5 іноземцям повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, а саме пов’язаних з торгівлею людьми, а також пограбувань та крадіжок.

До суду спрямовано 5 кримінальних проваджень у відношенні іноземців, одне з них – відносно організованої злочинної групи.

Розшукані 4 іноземця, які переховувалися від правоохоронних органів.

Раніше повідомлялося, що в Краматорську був затриманий іноземець, який перебував у міжнародному розшуку за шахрайство в особливо великому розмірі на території Азербайджану.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео