Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вибори-2019. Громадський порядок на Донеччині охороняють посилені патрулі

252977 ПЕРЕГЛЯДІВ

На період проведення другого туру виборів Президента України поліція посилила заходи безпеки в регіоні. Кількість патрульних нарядів на вулицях збільшена. Завдання поліцейських – забезпечити спокій громадян та запобігти будь-яким порушенням правопорядку.

Усього на забезпечення правопорядку під час виборів задіяно понад 3 тисячі поліцейських. З них більше 2400 правоохоронців здійснюватимуть цілодобову охорону усіх виборчих дільниць.

Окрім цього, близько 500 правоохоронців заступили на охорону громадського порядку у складі піших нарядів, груп реагування, стаціонарних та мобільних блокпостів. Спокій жителів перебуває під охороною спільних патрулів поліції та Нацгвардії.

Півмільйонний Маріуполь у нічний час патрулюють бронегрупи, до яких входять спецпризначенці. Мета – не допустити надзвичайних ситуацій, провезення зброї та вибухівки, виявити осіб, які можуть вчиняти злочини.

Крім того, по області працюють близько 30 груп вибухотехніків з числа поліцейських та рятувальників ДСНС. Під особливою увагою – прифронтові населені пункти.

Поліцейські реагуватимуть на всі повідомлення від громадян та документуватимуть порушення правопорядку.

Поліція дотримується політичної нейтральності. Робота правоохоронців спрямована на забезпечення законності та безпеки під час голосування.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео