Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Слов'янську правоохоронці провели масштабне навчання щодо безпеки на місцевих виборах

202565 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліцейські, рятувальники та нацгвардійці відпрацювали ситуації, які можуть викликати найбільший резонанс: від улагодження конфлікту за допомогою поліцейської групи комунікації до силового блокування та затримання озброєних зловмисників. Навчання проходило за участі начальника поліції Донеччини Миколи Семенишина.

Сьогодні, 20 жовтня, у Слов'янську на базі військової частини 3035 Національної гвардії України пройшли планові командно-штабні навчання серед силових підрозділів системи МВС.

У взаємодії співробітники Слов'янського відділу поліції, бійці роти поліції особливого призначення та тактико-оперативного реагування, працівники батальйону патрульної поліції, військовослужбовці, рятувальники та співробітники поліції судової охорони відпрацювали методику протидії масовим безладам, що можуть виникнути під час місцевих виборів.

Події розгорталися на умовній виборчій дільниці та були змодельовані на основі реальних подій.

Правоохоронці відпрацювали алгоритм дій реагування на грубе порушення публічного порядку, блокування спецтранспорту та виборчої дільниці, затримання озброєних зловмисників на автомобілі.

Під час навчань силовики вдосконалили сумісну взаємодію для виконання оперативно-службових завдань під час виборчого процесу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео