Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 375-го дня війни

349447 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Сьогодні завершується перший тиждень нової весни, і важливо – зробити кілька змістовних наголосів на тому, що саме вдалося зробити за цей тиждень.

Відбулась масштабна конференція за участі багатьох наших партнерів – правників України, всієї Європи і світу. Крок за кроком ми йдемо до того, щоб забезпечити повну відповідальність держави-терориста за скоєне проти нашої держави, проти наших людей.

Мають бути покарані всі російські вбивці, кожен організатор цієї агресії, усі, хто будь-яким чином забезпечує війну проти нашої держави і терор проти наших людей. Світ достатньо сильний, щоб покарати Росію за війну. І ми дамо світу достатню сміливість та достатній інструментарій, щоб покарання відбулось. 

Другий важливий результат цього тижня – це енергетика, це початок підготовки до наступного опалювального сезону. Ми опрацьовуємо всі сценарії – і зробимо все, щоб підійти до наступної зими готовими до будь-якої загрози. За півроку наші енергетики, урядовці, сектор безпеки і оборони та всі, хто залучений до виконання відповідних завдань, мають зробити цілком конкретні речі. Посилити захист енергообʼєктів, відновити ту інфраструктуру, яка була зруйнована російськими ударами за минулі півроку, дати більше можливостей нашим людям, щоб вони могли на своїй приватній території, на своїх приватних обʼєктах генерувати і постачати електрику. 

Третій результат, який хотілось би відзначити. Міжнародні відносини. Поновлено контакти на найвищому рівні з Бразилією. Говорив з новим Президентом Швейцарії. А ще Нідерланди, Латвія, Естонія, Європарламент та інші структури Євросоюзу – з усіма ними за тиждень є нові домовленості, новий рух до наших спільних цілей, новий потенціал співпраці.

І, звичайно, цей тиждень – черговий тиждень, коли наші воїни та кожен і кожна, хто допомагає захищати державу, зробили українську перемогу ще ближчою. Відбивали штурми, знищували окупантів, підривали ворожі позиції і логістику, берегли наші кордони і міста».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео