Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Звернення Володимира Зеленського щодо можливого терористичного акту агресора на ЗАЕС

357017 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Щойно була доповідь нашої розвідки та Служби безпеки України. Два пункти: російський теракт на Каховській гідроелектростанції, який відбувся, і ще один теракт, який, на жаль, готується російськими окупантами, – на Запорізькій атомній станції. 

Щодо Каховки. Українська розвідка та Служба безпеки зібрали нові докази того, як російські терористи здійснили підрив дамби й інших споруд Каховської гідроелектростанції. Це був абсолютно свідомий, прорахований злочин… На окупованій території, на станції, яка була під повним контролем окупантів… І що важливо, іще торік ми попереджали світ, що Росія готує такий теракт. 

Тепер щодо Запорізької атомної. Я нагадую тим, хто забув: це найбільша атомна станція в Європі. Усі у світі: МАГАТЕ, усі країни, усі лідери – точно знають, що там відбувається. Росія використовує Запорізьку атомну станцію як елемент своєї агресії. Окуповує станцію. Прикриває нею обстріли сусідніх міст. Тримає там зброю та військових. Зараз наша розвідка отримала інформацію про те, що Росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичного акту з викидом радіації. Вони все підготували для цього. Ми передаємо всю наявну інформацію нашим партнерам – кожному у світі. Усі докази. Європа, Америка, Китай, Бразилія, Індія, арабський світ, Африка – усі країни, абсолютно всі мають це знати. Міжнародні організації… Усі».

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео