Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 523-го дня війни

259955 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Сьогодні о сьомій вечора завершено рятувальну операцію в Кривому Розі на місці удару російських ракет. Станом на цей час відомо про шістьох загиблих, і серед них – дитина: дівчинка, її звали Дарʼя. Їй було лише десять років. Шістдесят дев’ять людей постраждали. Десятки зараз у лікарнях. Серед них є й ті, хто в тяжкому стані. Усім надається необхідна допомога. І я дякую кожному й кожній, хто бореться за життя людей! 

Рятувальна операція була складною: падали частини конструкції будинку, на рівні четвертого поверху – пожежа. Загалом до порятунку були залучені понад 350 працівників ДСНС, поліції, комунальних служб. Допомагали волонтери. Вдячний всім! 

Особливо відзначу сьогодні за рятувальну операцію в Кривому Розі таких працівників ДСНС, як лейтенант Вадим Кучкурда, молодший сержант Володимир Гембіхнер, старшина Віктор Іліка та Сергій Бицко – заступник командира Державного воєнізованого гірничо-рятувального загону. Поліцейські: підполковник Микола Гармаш і капітан Роман Бондарчук. Лікарі: Владислав Волошин і Костянтин Ісайченков. Нацгвардійці: сержант Андрій Головін і капітан Денис Терещенко. Комунальники: Сергій Дмитрієв та Андрій Шайда. Волонтери: Лариса Сидоренко та Вікторія Третяк. Дякую! Дуже важливо, коли всі разом захищаємо життя та допомагаємо долати російський терор!»

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео