Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Юних житомирян, переможців міжвідомчого дитячого конкурсу малюнку, заохотили подарунками.

298192 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фіналістів, авторів кращих творчих робіт у конкурсі «Намалюй щасливе дитинство» оголосили під час святкових заходів у безпековому містечку на Замковій горі у Житомирі 1 червня. Заохочувальні подяки та нагороди дітям вручили поліцейські ювенальної превенції ГУНП, Управління поліції охорони та Головного УДСНС. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Онлайн-конкурс дитячого малюнку «Намалюй щасливе дитинство», приурочений Дню захисту прав дітей, тривав у Житомирі з 17 по 30 травня. До участі у ньому залюбки долучилися дошкільнята та учні загальноосвітніх закладів усієї області віком від 5 років.

За умовами, дітлахи мали зобразити на аркуші паперу своє уявлення про те, як виглядає щасливе дитинство, і викласти світлину своєї роботи у коментарях під відповідним постом у соцмережі. Переможців визначали за кількістю лайків під кожним з представлених малюнків.

«Це дещо новий для нас формат, адже фіналістів визначало не конкурсне журі, а інтернет-користувачі. Звісно, ми з колегами підрозділів-організаторів теж висловлювали уподобання. Відтак ми зупинились на п’ятьох кращих, за кількістю «уподобайок», малюнків», – прокоментувала начальниця підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

Нагородження фіналістів конкурсу відбулось у рамках святкових заходів у м. Житомирі з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

Організатори конкурсу вручили дітям подяки, заохочувальні подарунки та солодощі.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео