Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ОБОРОНА БУДЕ СТІЙКОЮ ТА НЕПРОХІДНОЮ ДЛЯ ПРОТИВНИКА

408654 ПЕРЕГЛЯДІВ
Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв здійснив робочу поїздку у Північну операційну зону, де тривають заходи з підсилення нашої оборони.
Генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав позиції військовослужбовців Збройних Сил України та прикордонників, які стали міцним “щитом”, щоб не дати противнику жодного шансу повторити наступ з півночі.
Він також поспілкувався з військовослужбовцями безпосередньо на позиціях, ознайомився з умовами їх служби, оцінив рівень оборони та обговорив тактичні плани захисту.
– На даний час ситуація повністю контролюється військовими частинами Збройних Сил України, підрозділами Державної прикордонної служби, підрозділами інших військових формувань та правоохоронних органів. Щодня наші оборонці виконують комплекс заходів щодо покращення інженерного обладнання оборонних позицій, – запевнив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Як повідомив командувач, зараз тривають заходи з мінування небезпечних напрямків та облаштування інженерних загороджень.
Підрозділи Державної прикордонної служби України здійснюють заходи щодо укріплення державного кордону України на всіх небезпечних та загрозливих напрямках.
За його словами, робота триває як в штабах та органах військового управління, де досвідчені бойові генерали щодня виконують завдання щодо підсилення нашої оборони на всіх напрямках. Безпосередньо на місцях командири бригад, батальйонів, рот та взводів вміло керують підлеглим особовим складом.
– Ця робота засвідчує сумлінне та правильне ставлення до ситуації всіх військовослужбовців. Все це дає нам впевненість у тому, що оборона буде стійкою та непрохідною для противника, – наголосив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України.
Цього ж дня генерал-лейтенант Сергій Наєв нагородив відомчими відзнаками військовослужбовців, які особливо старанно проявили себе під час виконання завдань.
Разом переможемо!
 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео