Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Обережно, працює артилерія!

Обережно, працює артилерія!
171084 ПЕРЕГЛЯДІВ

У цьому світі можна вічно дивитися лише на три речі: на вогонь, що горить, воду що біжить і на те, як працює наша артилерія, активно зменшуючи кількість ворожих загарбників, які топчуться по українській землі.

Наші воїни 115 окремої механізованої бригади надійно тримають оборону в районі Донецького аеропорту. З кожним днем вони все ближче і ближче до цілі та все більше і більше нищать окупантів, що сміють заходити на територію української артилерії. Штурмові дії з боку ворога тут не припиняються від початку повномасштабної війни, але, як пам’ятаємо, були ще й в не так далекому 2014-2015.

Наші хлопці не шкодують для окупанта ні сил, ні часу, ні припасів і все заради того, щоб не лишити ані техніки, ані живої сили противника. І не дарма, бо легенди про саме нашу артилерію вже далеко попереду самих воїнів, залякуючи росіян, що ті від першої ж згадки, тікають та ховаються хто куди.

На кадрах вище, ми можемо бачити приклад майстерної роботи артилерії, яка знищує відразу два БМП та один БТР росіян. Кілька пострілів й повний склад усіх екіпажів тут же відправляються на концерт Кобзона, де їх уже зачекалися. Окремим задоволенням можна виділити, як ті намагаються тікати, кидаючи й техніку, і усі речі. Ці екіпажі рашистів, як відомо, прямували саме на штурм наших позицій і, на щастя, вже точно не зможуть доїхати.

Доброго вечора, вас вітає 115 бригада ЗСУ!

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео