Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Мангуші з’явився перший в Донецькій області безпечний дитячий садок

56651 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відтепер безпека маленьких вихованців садочку «Аліса» під пильною увагою поліцейських. Окрім встановлених 16-ти камер спостереження біля закладу прокладено маршрут патрулювання піших та автопатрулів.

Проект «Безпечний будинок» почав свою роботу на території Маріуполя та Мангушського району у 2017 році. Він передбачає суттєве посилення співпраці поліції та громади.

Головна мета – спільна робота за участі мешканців будинків, поліції та місцевої влади, аби допомогти людям захистити себе та свою власність, попередити правопорушення та поліпшити умови проживання за допомогою підвищення безпеки.

Так, за ініціативи співробітників Мангушського відділення поліції та директора дитячого садка у селищі Мангуш на території дошкільного закладу було встановлено 16 камер відеоспостереження, до яких мають доступ поліцейські.

Спеціальну табличку, на якій вказано, що на території закладу діє програма «Безпечний дитячий садок», вручив директору садочка начальник Мангушського відділення поліції Костянтин Корольов.

Зі слів голови Мангушської районної державної адміністрації Дмитра Черниці співпраця із поліцією є дуже потрібною для суспільства, адже ця взаємодія дозволяє відчути себе у безпеці.

Також він повідомив, що на території населеного пункту планується створити безпечні школи, кафе та крамниці.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео