Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Підпал авто у Гостомелі

29433 ПЕРЕГЛЯДІВ

Надзвичайна подія кримінального характеру в Гостомелі. Згадаймо, як два роки тому Генпрокурор Юрій Луценко публічно заявив, що «Ірпінь – точка місцевого Чикаго… Уже всі українські ЗМІ пишуть про те, що це поєднання криміналітету із правлячими хабарниками”.

З тих пір минуло багато часу. Але досі жодної дійової особи з «місцевого Чикаго», на жаль не покарано. Десятки злочинів не розкрито!

З Ірпенем сусідить Гостомель. Також  «точка місцевого Чикаго» Ірпінського регіону.

Сьогодні в Гостомелі – безстрокова акція протесту, яку проводять громадські активісти, ветерани АТО, всі, хто зацікавлений витягнути селище із болота безправ’я і розору, де постійно відчувається засилля криміналітету. Серед основних вимог – низка соціальних, суспільних, зокрема відсторонення від посади Гостомельського селищного голови, колишнього регіонала Юрія Прилипка, проведення контролюючими, правоохоронними органами принципових перевірок щодо використання бюджетних коштів.

Центр протестної акції– біля будівлі селищної ради. Вночі, 14 червня бандити атакували цей протестний майданчик – о 5.30 ранку вони підпалили вантажно-пасажирський автомобіль «Газель», який був припаркований біля наметів активістів.

Теги: Новини Громади,Гостомель,Підпал,Прилипко,Громада

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео