Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЖК NEBO : найбільший медіа фасад в Україні відкрили у Дніпрі

242711 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпро отримало нову незвичайну візитівку: нею став ЖК NEBO. Медіафасад на ЖК NEBO, що виріс просто у центрі обласного центру, вражає та підкорює серця дніпрян завдяки своєму яскравому вигляду. Хоча Дніпро багатий на привабливі об’єкти, що можуть стати його головною окрасою, більшості з них бракує якоїсь родзинки. На відміну від сірих та одноманітних кольорів більшості новобудов, ЖК NEBO має надзвичайно незвичайну та оригінальну рису, яка привнесе загальний фон міста більше барв і настрою. Так була створена ідея розміщення медіафасаду на ЖК NEBO.

ЖК NEBO

ЖК NEBO : презентація найбільшого медіафасаду в Україні


28 грудня відбулася урочиста подія презентації нового медіафасаду ЖК NEBO, яку провела компанія DM GROUP. Він представляє собою величезний екран загальною площею 4 400 кв.метрів. Для його створення використали 20 тисяч керованих медійних модулів, 4,5 тисяч м алюмінієвого профілю, 16 кілометрів різноманітних кабелів. Для монтажу екрану знадобилося 1200 ручних пайок та 185 000 автоматичних. Загалом розробка цього проекту зайняла майже 1,5 роки. Протягом цього періоду виконали велику кількість робіт – від ручних пайок до монтажу величезного обладнання. Зараз процес будівництва ЖК NEBO перебуває на фінішній прямій, а сам екран вже вмонтований на скляній частині фасаду. Хоча медіафасад має чималі розміри, він не буде заважати дніпрянам, які проживають у багатоповерхівках. Для цього були продумані усі можливі дрібниці проекту. Зокрема, залежно від часу яскравість екрану може регулюватися та зменшуватися.

ЖК NEBO

ЖК NEBO : ідея для проєкту


Юлія Школьнікова, управляюча партнерка компанії DM GROUP, поділилася, звідки взялася ідея створення медіафасаду. У ЖК NEBO її вирішили реалізувати після того, як схожі екрани з’явилися у комплексі «Новодворянський». Саме тоді у компанії відбулися обговорення, яким чином цю ідею можна реалізувати для фасадної системи. Допомогли спеціалісти з компанії «Алюсвітло», яка на чолі з керівником взялася за втілення цієї нової ідеї.

«Всім відомо, що об'єкт дістався DM GROUP в недобудованому стані. Інвестори прийняли рішення вдихнути життя в сіре місто, заставлене недобудовами, які дістались йому після кризи», — додав куратор проєкту ЖК NEBO Дмитро Русанов.

Перебуваючи на чолі реалізації проєкту, Юлія Школьнікова повідомила, що 28 грудня, коли запустили медіафасад на ЖК NEBO, жителям міста показали презентацію. Її завдання – продемонструвати, на що здатний екран. Тепер він транслюватиме приємні відео на новорічну тематику, які не міститимуть реклами та подібного контенту. Для творців медіафасаду було дуже важливо відкрити його до Нового Року, тому наразі дніпряни зможуть побачити на ньому новорічні ролики. Надалі, після свят, екран транслюватиме відео на різноманітні теми, у тому числі містяни та гості Дніпра зможуть помилуватися пейзажами – з Набережної, Фестивального причалу та інших визначних місць мегаполісу.

«Ми раді, що встигли завершити проєкт до Нового року і саме зараз, в таку сіру й похмуру погоду на набережній з'явиться щось яскраве, що буде надихати кожного перехожого», — додала Юлія Школьнікова.


ЖК NEBO : думка жителів Дніпра


Дніпряни, що побували на презентації медіафасаду ЖК NEBO не приховують подиву. Це й не дивно, адже такої інсталяції в місті ще не було. Всі в один голос кажуть, що з задоволенням будуть насолоджуватись його роботою, тим паче новорічні картинки підіймають всім настрій. До того ж побачити медіаекран на ЖК NEBO можна побачити й з лівого, й з правого берега міста.

«Мені дуже подобається, у кожному місті має бути своя родзинка, от і у Дніпрі з'явилась», — розповідає мешканець Дніпра Геннадій.

Дніпрянин Олександр Васільєв теж не приховує емоцій радості: «На мою думку, це відкриття має дуже велике значення для нашого міста, тому що зараз ми бачимо дуже великий розвиток в усіх напрямках, будується багато домівок, тому для мене це позитивна подія. Його мабуть буде видно з будь-якої точки міста і ти одразу будеш бачити, що це найбільший медіафасад в місті, а коли будеш поряд з ним знаходитись, будеш відчувати гордість за своє місто».

«Як на мене це дуже крута ідея, зайві вогні місту не завадять, до того ж в нічний час це виглядає дуже гарно, і як на мене це дуже класно», — ділиться враженнями дніпрянка Бідняк Марія.

Сповнена новорічним настроєм й Аліна Гаврилко, каже, фасад ще більше змушує її посміхатись: «Я вважаю, що це якась прикраса міста, що воно сяє і люди дивлячись на цю прикрасу можуть посміхнутись і побачити атмосферу якоїсь казки і чогось загадкового».

Планується, що фасад працювати з неділі по четвер із заходу сонця до 22-ї години, а в п'ятницю та суботу до 23-ої.

Відділ продажу ЖК NEBO - +38 067 523 00 01 - Пн-Пт 9:00 – 18:00

DM GROUP – забудовник, який виконає повний цикл робіт. DM GROUP займається усіма процесами від початку до фінального продажу та передачі будівлі до експлуатації.
Формування земельної ділянки, будівництво, експлуатація нерухомості — все це входить в спектр послуг компанії. Через свою широкопрофільність DM GROUP вже не перший рік очолює топ лідерів ринку будівельних компаній.

Що наразі представляє актив фірми?

Багатоповерхівки, які знаходяться в експлуатації. Архітектурні проєкти, створені за авторськими замовленнями. Техніки будівництва, які дозволяють поєднувати передові технології з нестандартними дизайнерськими рішеннями. І, крім того, в будівлях встановлюються екологічні інженерні, енергоопалювальні та водоочисні системи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео