Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

’’РФ - країна-агресор по відношенню до України’’, - міська рада Сєвєродонецька

26960 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двадцять п’ятого лютого, у рамках сьомої чергової сесії Сєвєродонецька міськрадою Луганської області було ухвалено рішення щодо визнання РФ країною-агресором.

Прес-службою Сєвєродонецької міськради було повідомлено про те, що проект рішення виніс нардеп Сергій Самарський. За проект проголосувало дев’ятнадцять із тридцяти трьох присутніх на сесії депутатів, двоє проголосували проти, а один утримався.

У більшості своїй у міській раді присутні представники ’’Опозиційного блоку’’, разом зі своїми союзниками ’’Сєвєродонецьку європейського’’.

Нагадаємо, що під час виборів, які проходили у жовтні 2015 року до Севєродонецької міської ради пройшли шістнадцять депутатів від Опозиційного Блоку, дев’ять - від фракції ’’Наш край’’, чотири - від ’’БПП’’, три - від партії "Самопоміч" і по два від РП Ляшка та ’’Батьківщини’’.

Наразі, фактичним адміністративним центром Луганщини являється Сєвєродонецьк.

Нагадаємо, що Головним управлінням Нацполіції Луганської області двадцять четвертого лютого було розпочато досудове слідство по факту зловживання депутатським мандатом міськради Сєвєродонецька, які 16 лютого на позачерговій сесії ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень міського голови Валентина Казакова.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео