Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Минулого року близько 3300 мешканців Харківщини уклали контракт із ЗСУ

Минулого року близько 3300 мешканців Харківщини уклали контракт із ЗСУ
244648 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У 2016 році військкомати Харківщини дібрали для проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України близько 3300 громадян. Таким чином, Харківська область стала другою у країні за кількістю кандидатів на військову службу за контрактом.

     – Минулого року ми направили до війська рекордну кількість контрактників – майже стільки, скільки протягом останніх 8-10 років. При цьому кожен четвертий з них має досвід участі у бойових діях, – повідомив військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін.

     Інший рекорд в роботі харківських військкоматів – це кількість жінок, які побажали укласти контракт зі Збройними Силами України минулого року.

     – Якщо раніше на Харківщині щороку вирішували підписати контракт 35-40 дівчат, у 2015-му їх було 116, а торік – вже 224, – зазначив полковник Юрій Калгушкін.

     За словами працівників Харківського обласного військового комісаріату, в ході інформаційних кампаній щодо залучення громадян на військову службу за контрактом вони роблять наголос на креативних методах інформування населення про переваги військової служби.

    Повідомляє Міністерство оборони України

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео