Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Окупант продовжує вчиняти військові провокації на Донбасі

Окупант продовжує вчиняти військові провокації на Донбасі
163225 ПЕРЕГЛЯДІВ

     За п'ять діб у зону АТО пролунало 24 обстріли, у ході яких четверо українських бійців отримали поранення. Таку інформацію надали у штабі АТО.

     Бойовики регулярно порушують «режим тиші» та ведуть постійний вогонь по позиціям військових Збройних Сил України. Найбільше сепаратисти обстрілюють Маріупольський напрямок, а саме: Широкіне, Мар'їнку, Водяне, Чермалик і Лебединське. Стріляють із важкої техніки та стрілецької зброї, на окремих ділянках працює снайпер.

     Неспокійно також й на Луганському напрямку. Там бійці незаконних військових формувань стріляли по Новоолександріївці та Новозванівці.

     У Донецькому напрямку найбільше дісталося від ворога Піскам, Новоградську, Авдіївці та Зайцевому. Окупант стріляв гранатометами та мінометами. Усю зону також обстрілював і снайпер.

     21 січня зафіксовано найбільше за останній час провокацій із боку ворога. Того дня бойовики вели вогонь у тих місцях, де дуже рідко йдуть бої. Та найбільше перестрілок між українськими військовими та найманцями відбулося в Авдіївській промзоні. Бої продовжувалися не менше години.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео