Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Санкції проти Росії укріпились

Санкції проти Росії укріпились
81799 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таке рішення прийняв Європейський Союз, опісля того як оцінив подальшу загрозу РФ проти України. За словами британського журналіста «Радіо Свободи» Рікарда Йозвяка, до списку санаційного пакету потраплять близько 40 підприємств з обох країн і 150 людей, які, на думку Європейського Союзу, є реальною загрозою для України та її кордонів.

Нагадаємо, кілька днів тому ЄС заявив, що цілий рік триватимуть санкції проти колишнього українського очільника Віктора Януковича та його прибічників. І протягом цього ж часу жоден із них не матиме можливості зняти свої активи у країнах Європи.

Додамо, Україна заборонила торгівлю з двома російськими виробниками ВПХ – ООО «Русвініл» і ОАО «Каустік». За словами Міністерства економічного розвитку та торгівлі, обидва підприємства несуть загрозу безпеці української економіки. Ця заборона триватиме не менше 40 днів, вона є тимчасовою, повідомляють у відомстві.

У квітні на заміну російським виробникам прийде вітчизняний завод по виробництву ВВХ і каустичної соди ООО «Карпатнафтохім». Як відомо, підприємство призупинило свою діяльність у 2012 році через проблеми на ринку нафтохімічного виробництва.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео