Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Кривава» середа

«Кривава» середа
137013 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Донеччині посилилися бої. У ЗМІ 20 липня 2017 року назвали найкривавішим днем в Україні за останній рік. Цього дня 15 воїнів АТО полягло за вільну країну.

Державний департамент Сполучених Штатів Америки звернувся до Кремля та закликав припинити ескалацію на сході України та зупинити бої. У США переконані, що 21 липня цього року принесло багато втрат серед українців бійців, чи не найбільше за останній рік. У свою чергу представники Держдепартаменту Америки засудили різкий ріст боїв в зоні АТО.
США закликали російську влади взяти курс на Мінські домовленості та притримуватися цих угод. Впершу чергу, на думку Держдепартаменту, Росія має припинити воєнні дії, відвести важке озброєння від лінії розмежування та встановити перемир’я.
За словами представниці Держдепу Америки Хізер Нойерт, восьмеро бійців ЗСУ загинуло, п’ятеро з них поранені російськими найманцями.
Нагадаємо, в ніч з 19 на 20 липня терористи розгорнули атаку на позиції українських військових на Донеччині. 8 українських військових загинуло, ще 5 отримали різні поранення та шпиталізовані. Як відомо, 1 боєць ЗСУ потрапив у полон до бойовиків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео