Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Харкові припинено корупційну діяльність місцевого правоохоронця

У Харкові припинено корупційну діяльність місцевого правоохоронця
243274 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вісім тисяч гривень – у таку щомісячну суму обходилася харківському підприємцеві безперешкодна діяльність власного бізнесу з прокату дитячих атракціонів. Неправомірні кошти від харків'янина вимагав співробітник одного з районних відділів місцевої прокуратури, а після того, як бізнесмен вирішив встановити у Харкові ще один дитячий батут, збільшив суму за свої «послуги» до вражаючих 15-ти тисяч гривень.

Викрила корупціонера на отриманні хабара спільна оперативна діяльність працівників Служби безпеки України та Харківської прокуратури. Наразі триває досудове розслідування, проте, вже відомо, що злочинцеві-правоохоронцю загрожує конфіскація майна та ув'язнення строком від 8-ми до 12-ти років.

Варто відзначити, що цей випадок, на жаль, не перший в історії Харківської прокуратури: не так давно до кримінальної відповідальності було притягнено заступника прокурора разом з його підлеглим за те, що вони вимагали від харків'янина 25 тисяч гривень за сприяння винесенню йому оптимального судового вироку.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео