Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Генпрокуратурі України викрито одразу двох любителів хабарів

У Генпрокуратурі України викрито одразу двох любителів хабарів
216673 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двісті тисяч американських доларів – таку астрономічну суму один з прокурорів та адвокат відділу Генеральної прокуратури Української держави вимагали від підприємця, аби якнайшвидше закрити кримінальне впровадження проти нього і, за сумісництвом, зняти арешт з усього вилученого у бізнесмена майна.

Затримали посадовців-хабарників співробітники одразу двох Департаментів - з розслідувань особливо важливих економічних справ ГПУ та внутрішньої безпеки Національної поліції Української держави, а також Головного управління «К».

Варто відзначити, що, як зазначив на власній сторінці у популярній соціальній мережі «Facebook» Генеральний прокурор України Юрій Луценко, затриманий прокурор-хабарник за увесь час керування паном Луценком вищезазначеним відомством став вже вісімнадцятим. Кримінальні ж справи відносно ще десяти корупціонерів, котрі попалися на хабарництві під час тотального очищення системи, знаходяться в українських судах.

Цікаво, що саме завдяки клопотанню Генеральної прокуратури суддя Печерського суду Сергій Вовк був відсторонений від власної посади на два місяці. Крім того, ще троє суддів Києва та Київської області були відсторонені від виконання своїх прямих обов'язків.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео