Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Харкові припинено діяльність заводу з виробництва підробної горілчаної продукції

У Харкові припинено діяльність заводу з виробництва підробної горілчаної продукції
243985 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фальсифікованої горілки на тридцять мільйонів гривень вилучили співробітники прокуратури та Управління економічного захисту Дніпропетровщини у результаті масштабних обшуків, котрі були проведені двома вищезазначеними відомствами на території Дніпропетровської та Харківської областей. Окрім цього, оперативниками було вилучено біля одного мільйона гривень готівкою, отриманих у результаті незаконної діяльності.

 

Горілчана продукція вироблялася на одному з Харківських заводів та мала фальсифіковані марки акцизного збору. Згідно інформації співробітників Управління захисту економіки Дніпропетровської області, горілка, вироблена на заводі, маркувалася спеціальними марками податкового українського акцизу, котрий зазначався як раніше невикористаний або знищений. Для того ж, щоб приховати свій злочин та продовжувати випуск горілчаної продукції, котра жодним чином не могла бути врахована після випуску, на неї наклеювали додаткову етикетку з нібито правдивими позначеннями. Загальна кількість такої горілки дорівнює майже 600-там тисячам пляшок. Реалізувалася вона на території Дніпропетровщини.

Слідчими Дніпровського поліцейського відділу наразі відкрито кримінальне впровадження згідно 199-й статті Кримінального Кодексу Української держави, тобто зберігання з метою подальшого використання під час продажів товарів марок податкового акцизу або захисних голографічних елементів. Слідство у справі продовжується.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео