Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Антикорупційне бюро розслідуватиме скандальні переговори Рожкової

Антикорупційне бюро розслідуватиме скандальні переговори Рожкової
217375 ПЕРЕГЛЯДІВ

     НАБУ перевірить на достовірність скандальні аудіозаписи телефонної розмови заступниці Гонтаревої.
     9 листопада було опубліковано аудіозаписи розмови начебто Катерини Рожкової, яка обіймає посаду заступника Гонтаревої, із Дмитром Зінковим, який являється радником очільника управління «Платинум-Банку» та з підприємцем Борисом Кауфманом. З контексту розмови стає зрозуміло, що обговорювався план збанкрутіння «Банку Михайлівський».
     Запущення процесу перевірки даної справи антикорупційним бюро відбулося на підставі звернення до НАБУ народного депутата із відповідним проханням. На думку народного обранця, записи телефонних розмов вказують на протиправні дії з боку заступниці голови НБУ та потребують перевірки.
     Антикорупційне бюро розпочало перевірку даної справи. Наразі, з'ясовуються джерела походження опублікованих записів, а також причетність до них Катерини Рожкової.
     Раніше, Катерина Рожкова скаржилась на те, що її прослуховують та закликала правоохоронні органи з'ясувати, хто саме та на якій підставі цим займається. Стосовно опублікованої розмови з працівником «Платинум Банку», Рожкова підкреслила, що щоденно здійснює телефонні розмови з представниками усіх українських банків, так як це входить до її службових обов'язків.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео