Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скільки вартує постояти на мітингах?

Скільки вартує постояти на мітингах?
238621 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні країну штучно розкачують різними мітингами. То тут, то там у столиці протестують студенти, пенсіонери та інші особистості, які інколи навіть і не знають, за що прийшли стояти під тією чи іншою адміністративною будівлею


Сьогодні країну штучно розкачують різними мітингами. То тут, то там у столиці протестують студенти, пенсіонери та інші особистості, які інколи навіть і не знають, за що прийшли стояти від тією чи іншою адміністративною будівлею.
Як можна стати професійним мітингуючим?
Все дуже просто: на багатьох соціальних сторінках розміщені оголошення, щодо пошуку людей віком від 18 до 60. Звичайно пишеться час і місце збору для участі в акції. Запізнюватися не можна – адже кандидата на дану «вакансію» можуть не помітити та просто не заплатити. Отримати за акцію можна від 70 до 200 гривень, в залежності від тривалості події.
Бригадири такої «масовки» називають себе гордо – супервайзерами, розрахунок з «працівниками» ведеться одразу. Існує ціла ієрархія політичних сил, що займаються такою діяльністю: найнижча ланка – це начебто громадські організації, що влаштовують подібні акції. Найбільш продумані – інформують своїх учасників бодай для того, щоб ті не зганьбилися перед журналістами.
На подібних мітингах дуже багато студентів. Як свідчать самі учасники акцій, люди здебільшого приходять не тому, що їм хочеться підтримати ту чи іншу силу, або вони справді виступають проти прийняття певного законопроекту, а від безвиході, адже більшість мітингуючих - безробітні…

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео