Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Розсекречено справу головного борця з корупцією

Розсекречено справу головного борця з корупцією
238702 ПЕРЕГЛЯДІВ

2000 рік. Початок ери нового міленіуму і початок замовчування деяких фактів політиками про політику


2000 рік. Початок ери нового міленіуму і початок замовчування деяких фактів політиками про політику. Цього року невідомим або групою невідомих було вбито журналіста, борця з корупцією, засновника газети «Українська правда» - Георгія Гонгадзе.
За всі 15 років, з дня його смерті, оприлюднено десятки версій та мотивів. Суспільство ще досі звинувачує у смерті Гонгадзе колишній уряд Кучми. Головна думка, що панує в суспільстві: «Гонгадзе вбито за оприлюднення матеріалів, щодо корупції влади».
Звичайно, до цих пір усі людські домисли так би і залишалися на рівні простих розмов, якщо офіційно не було розсекречено справу Георгія Руслановича.
Гриф «секретно» було знято за ініціативи МВД України, а саме Арсена Авакова. Для детального розслідування було розсекречено більше 80 носіїв інформації, які можуть дати хоч якісь дані не тільки, щодо вбивства журналіста, а також з приводу слідкування за роботою та життям Гонгадзе.
Зараз усі матеріали направлені до суду. Остаточного висновку, щодо пошуку винних поки що немає. Детальної інформації МВД не надає, лише зазначає, що справу Гонгадзе розсекречено в рамках проведення слідчого процесу над Олексієм Пукачем.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео