Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кличко розповів, що чекає власників МАФів у Києві

Кличко розповів, що чекає власників МАФів у Києві
53151 ПЕРЕГЛЯДІВ

На минулорічних виборах мера столиці, головним пунктом усіх кандидатів було очищення Києва від вуличних торговців – власників МАФів


На минулорічних виборах мера столиці, головним пунктом усіх кандидатів було очищення Києва від вуличних торговців – власників МАФів.
МАФ – це невеликий пересувний кіоск. Через те, що він не прив’язаний до конкретної території, власники не платять податки. У провладних колах ті гроші, які проходять мимо бюджету через несплату за земельну ділянку, називають «сірий кеш». Фактично власники і сплачують кошти, але виключно тим, хто їх «кришує».
Кличко обіцяє відновити боротьбу з власниками і з самими кіосками. Минулого року від МАФів розчистили площу Льва Толстого. Зараз мер столиці хоче довести справу до кінця і звільнити усі райони Києва від злочинних торгових точок.
Мер зазначає, що на вулицях залишаться лише ті торговці, які погодяться платити за використану ділянку гроші в бюджет, а також будуть займати відведену частину вулиці, тобто не затуляти шлях до пішохідного переходу, або вхід до метро.
Кличко звітує, що вже було очищено Печерський район, на черзі стоїть Оболонь. Крім того, він гарантує результативність своєї роботи і каже, що вже до Дня Києва в цьому році вулиці міста неможливо буде впізнати.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео