Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Комунальників піймали за наживанні на громадянах

Комунальників піймали за наживанні на громадянах
238693 ПЕРЕГЛЯДІВ

До Антимонопольного комітету України поступила інформація, що комунальні служби наживаються на українцях. Працівники просто беруть оплату за діагностику лічильного пристрою. При цьому, як скаржаться громадяни, гроші вимагають платити прямо на руки


До Антимонопольного комітету України поступила інформація, що комунальні служби наживаються на українцях. Працівники просто беруть оплату за діагностику лічильного пристрою. При цьому, як скаржаться громадяни, гроші вимагають платити прямо на руки.
Депутат Віталій Павлик розповідає, що з жовтня 2014 року комунальні служби включили установку, демонтаж та діагностику у загального тарифу за комунальні послуги. В той же час повідомляється, що більшість ЖКХ такою послугою не забезпечили своїх жильців.
Як розповідають експерти, Нацкомісія встановила чіткі тарифи, які включають у себе витрати на перевірку контрольних засобів обліку ресурсів: «Більшість наших громадян намагаються платити наперед за деякі комунальні послуги. З цих коштів сформувався фонд, який може покрити витрати працівникам за ведення перевірки лічильників українців».
Які ж міри будуть приймати, щоб запобігти розповсюдженню корупції?
Зокрема, Київрада 19 березня скликає своїх депутатів, щоб розглянути рішення, щодо примусу комунальників виконувати закон і перевіряти лічильники українцям безкоштовно.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео