Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Одесі створено штаб протидії корупції

В Одесі створено штаб протидії корупції
53247 ПЕРЕГЛЯДІВ

Долати корупцію в Одесі будуть «Автомайдан», «Самооборона Одеси», «Правий сектор», а також «Чорноморське гайдамацьке з’єднання».


Корупцію в Україні вирішили долати локально. Київоблдержадміністрація вже розповіла, як буде боротися з корупцією в своїй області, зокрема було вирішено, як протидіяти корупційним схемам під час забудови ділянок землі. В свою чергу Одеса анонсувала початок роботи місцевого штабу протидії корупції.
Борцями з махінаціями стали лідери та члени громадських організацій. Зокрема, долати корупцію в Одесі будуть «Автомайдан», «Самооборона Одеси», «Правий сектор», а також «Чорноморське гайдамацьке з’єднання».
«Ми патріоти свого краю, тому хочемо очистити його від корупції та тіньових схем», - заявляють лідери організацій і додають, що до головних завдань одеського Оперативного штабу належить захист миру та спокою місцевих мешканців від терористичних загроз.
«Сепаратистські рухи на півдні – не новина для України. Наші громадські організації будуть сприяти тому, щоб Одещина не перетворилася на другий Донбас. Оперативний штаб – це об’єднаний рух і разом ми переможемо», - коментують ситуацію ініціатори створення об’єднання.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео