Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ситник повідомив про співпрацю Антикорупційного бюро з ФБР

Ситник повідомив про співпрацю Антикорупційного бюро з ФБР
53242 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це повідомив Голова Антикорупційного бюро Артем Ситник вчора, і додав, що ця установа буде співпрацювати з чисельними іноземними організаціями, які мають значний досвід.о.


Про це повідомив Голова Антикорупційного бюро Артем Ситник вчора, і додав, що ця установа буде співпрацювати з чисельними іноземними організаціями, які мають значний досвід. "Ми хочемо підтримувати контакти зі всіма службами, що мають успішний досвід боротьби з корупцією" - додав Артем Ситник.
На сьогоднішній день в Україні подібних служб, на жаль, немає. Маю надію, що наше бюро стане першим в Україні, завдяки, співпраці з ФБР", - зазначив Ситник. Він додав, що буде створена так звана "консультативна рада", що буде проводити аналіз всіх даних. А детективи, що працюють в бюро будуть аналізувати ці результати. На думку Ситника, це дозволить швидше та ефективніше боротися з корупцією.
Нагадаємо, що Артема Ситника було призначено Головою Антикорупційного бюро 16 квітня. Ситник - адвокат та колишній слідчий прокуратури. Він був одним із двох кандидатів на посаду голови бюро.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео