Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко закликав «душити» корупцію локально

Порошенко закликав «душити» корупцію локально
53256 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Петро Порошенко закликав усіх керівників районів активно боротися з корупцією у своїх регіонах.


Президент України Петро Порошенко закликав усіх керівників районів активно боротися з корупцією у своїх регіонах. Зокрема Глава держави вимагає, щоб чиновники поставили під особистий контроль працевлаштування всіх учасників АТО.
«Наше з вами завдання – захистити в тилу тих, хто боровся за нас на передовій. Працевлаштування воїнів АТО, а точніше випадки порушення, з якими зіштовхуються наші демобілізовані солдати. Я впевнений, що їх справами повинна займатися не лише прокуратура, а й самі керівники місцевих громад», - зазначає Петро Порошенко.
Крім того, Президент наголосив, що саме зараз необхідно дослідити в якому стані перебуває корупція у регіонах. Дана пропозиція пролунала у рамках проведення деолігархізації держави.
«Корупція в Україні більше не має урядового даху. Центральний уряд рішуче налаштований на боротьбу з корупцією, але що ми зможемо вдіяти, якщо сумнозвісні махінації продовжать існувати локально? Я закликаю усіх долати корупцію на своєму робочому місці, міській поліклініці, прокуратурі. Думаю, що відповідальність за всі пророблені чи не пророблені кроки повинна лягти на голів міських та обласних державних адміністрацій», - заявив Президент.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео