Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Канада допоможе Україні протидіяти російській агресії

Канада допоможе Україні протидіяти російській агресії
135070 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після підписання Угоди про створення україно-канадської зони вільної торгівлі, дві країни обговорили й актуальне питання розвитку військово-технічної галузі в Україні, зокрема – захист суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.

За словами президента України Петра Порошенка, професійна армія є тим інструментом, котрий необхідний для протидії активній окупаційній політиці Росії. У цьому контексті український президент відзначив роботу професійних військових інструкторів з Канади, які наразі вкладають усі свої сили у зміцнення національної безпеки нашої держави.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо зауважив, що сьогодні, 12 липня, відвідає Львівську область, аби особисто перевірити роботу інструкторів-канадців в умовах діяльності на Яворівському полігоні. Крім того, і президент України, і прем'єр-міністр Канади вже погодили продовження плідної співпраці у контексті створення принципово нової української армії.

Сам містер Трюдо наголосив на тому, що Уряд Канади й надалі планує допомагати Україні у протидії російській агресії. Для цього Канада не тільки збільшить кількість власних поліцейських для підготовки українських військових, а й координуватиме свої зусилля з міжнародними союзниками, аби не допустити нового посягання ворога на українські території.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео