Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Генеральній прокуратурі Україні нарешті вдалося допитати Петра Порошенко

Генеральній прокуратурі Україні нарешті вдалося допитати Петра Порошенко
108631 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Представники прокуратури зустрілися з Порошенко та провели допит щодо злочинів проти активістів, які були здійснені у 2014 році під час Євромайдану. Розмова прокурорів із Порошенко тривала щонайменше шість годин. Сама ж зустріч пройшла в Адміністрації Президента.

     Нагадаємо, що Петра Порошенко планували допитати по справі Майдану 29 листопада. Таку інформацію надав керівник департаменту спеціальних розслідувань Сергій Горбатюк. За його словами, ця Глава держави змушений був постійно переносити свідчення. Причина цьому – завантажений графік роботи. Після останньої домовленості про зустріч, в адміністрації запевнили, що Петро Порошенко зможе зустрітися з прокурорами у визначений термін, однак тяжко встановити точну годину для допиту.

     Нагадаємо, що очільника вже раніше запрошували до Генпрокуратури, проте він так і не зумів прийти. Тож візит перенесли на іншу дату. Натомість в адміністрації запевнили, Порошенко готовий сприяти слідству, проте надто напружений графік роботи постійно стає на перепоні в цілковитій співпраці з органами прокуратури.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео