Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Телефонна розмова Президента

Телефонна розмова Президента
81583 ПЕРЕГЛЯДІВ

     По телефону український Гарант Конституцію висловив занепокоєння щодо кривавих подій у Сирії. Таку інформацію повідомили в Адміністрації Президента.
     Очільник закликав Європу якомога швидше ввести окремі санкції проти Росії, яка веде військові дії проти сирійського народу. За словами Порошенка, кривава бійня, яку організував Кремль, не повинна залишатися без уваги. Тож її потрібно негайно зупинити. Також Президент наголосив на катастрофічній гуманітарній ситуації в Алеппо. Не без уваги залишив очільник і українське питання. Він підкреслив, що всіляко розраховує на продовження санкцій проти Росії у зв'язку з невиконанням Мінських домовленостей і постійного порушення миру на сході України.
     Також Порошенко й Туск обговорили безвізовий режим. Очільник Євроради запевнив, що всіляко сприятиме якнайшвидшому завершенню ратифікації безвізу для України та налагодженню усіх необхідних моментів у цьому питанні. Насамкінець Туск і Порошенко обговорили усі дії та позиції щодо засідання Євроради, яке має відбутися уже сьогодні.
     Саме у цей день Європарламент має проголосувати за введення механізму призупинки для безвізового режиму для України.
     Додамо, вчора в Алеппо вороги порушили режим тиші й почали жорстокі бої з використанням важкої техніки. Канцлер Німеччини Ангела Меркель відразу відреагувала на подію та закликала Путіна негайно зупинити жахливе й нікому не потрібне кровопролиття, та якнайшвидше відновити внутрішньополітичні переговори.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео