Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент України Петро Порошенко забув про волонтерів

Президент України Петро Порошенко забув про волонтерів
217420 ПЕРЕГЛЯДІВ

     В останнє, повідомляє керівник волонтерської організації «Повернись живим» Віталій Дейнега, очільник спілкувався з ними перед парламентськими виборами. За його словами, в 2014 році це спілкування для Порошенка було потрібне для підвищення свого рейтингу серед електорату, адже у той час кожна партія намагалася розпіарити себе за рахунок військових дій.

     За словами пана Дейнеги, у той час майбутній гарант провів тривалу бесіду з волонтерами, вислухав усі їхні питання та розпитав про проблеми. Опісля нагородив дівчат медалями «Княгині Ольги», а хлопців – відзнаками «За заслуги».

     Та після виборів Президент, наче випарувався, жаліється керівник волонтерської організації. Лише одного разу Порошенко планував надати волонтерам можливість боротися з контрабандами, проте вже згодом цю функцію взяли на себе СБУ.

     Інший волонтер, який представився як Дім Григорьєвич, записав відео звернення із зони АТО до Президента. Він повідомив, що наразі він та його група перебуває у зоні боїв під Дебальцево. Там зараз чимало «трьохсотих», яким потрібна негайна евакуація. Проте автівок бракує. Волонтер запитує Порошенка: «Чому немає спеціальних машин для евакуації поранених? Чому ми їх вивозимо на своїй техніці, у той час, як машини для вивозу досі стоять у Києві?». Відповіді поки що не послідувало.

     Нагадаємо, на початку грудня в Голосіївському районі у сквері, що на перехресті Стратегічного шосе та проспекту Науки, відкрили пам'ятник волонтерам у вигляді дзеркального серця з девізом: «Добро може творити кожний».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео