Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Чистка" урядових кіл: Порошенко звільняє олігархів

"Чистка" урядових кіл: Порошенко звільняє олігархів
159227 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інцидент довкола скандального губернатора набув нової форми: стало відомо, що Президент України Петро Порошенко звільнив Ігоря Коломойського з посади губернатора Дніпропетровської області


Інцидент довкола скандального губернатора набув нової форми: стало відомо, що Президент України Петро Порошенко звільнив Ігоря Коломойського з посади губернатора Дніпропетровської області.
На початок наростання скандалу довкола «Укранафти», Ігорю Коломойському пригрозили звільненням з посади губернатора Дніпропетровської області. Натомість, чиновник заявив, що у такому випадку Україні слід чекати бунту в Дніпропетровській області. Цей шантаж, як ми бачимо, особливого впливу не мав.
Коломойський звільнився за власним бажанням, стверджує прес-служба Президента України.
Проте, інші урядовці запевняють, що з боку парламентарів на Коломойського чинився тиск з огляду на непристойну поведінку перед ЗМІ.
Що ж до посади губернатора Дніпропетровщини, то тут Порошенко зазначає, що зараз, як ніколи важливо зберегти мир та спокій у цій області та не дати розповсюдитися сепаратистським настроям серед населення.
Вже сьогодні на посаду призначено Валентина Резниченка у якості виконуючого обов’язків. В суботу на міському мітингу «За єдину України» колишній уряд Коломойського звітуватиме перед народом про свої досягнення.
Чи буде ряд звільнень з кревних посад олігархів – зараз остаточно невідомо, адже звільнення Коломойського відбулося лише у зв’язку з подіями коло «Укрнафти» і лише через власне бажання. Президенту урядовці натякають, що слід провести «чистку» олігархів і в інших сферах, бо всюди, мовляють є порушення, а закон є один єдиний для всіх.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео