Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як Порошенко з’їздив на Тернопільщину?

Як Порошенко з’їздив на Тернопільщину?
106244 ПЕРЕГЛЯДІВ

3 квітня з робочим візитом Президент України Петро Порошенко відвідав Тернопільський край. Головним пунктом поїздки голови держави – офіційне призначення голови Тернопільської міськради. 


3 квітня з робочим візитом Президент України Петро Порошенко відвідав Тернопільський край. Головним пунктом поїздки голови держави – офіційне призначення голови Тернопільської міськради. Ним став Степан Барна, якого обрали до Верховної Ради за списками партії «Блок Петра Порошенка». Сам кандидат, а тепер вже очільник місцевого самоврядування у минулому вчитель історії. Барна – виходець з Тернопільського краю. Був активістом Євромайдану.
Незважаючи на те, що новий голова – представник «Блоку Петра Порошенка», Президент дав чітку установу: «звітувати за пророблену роботу кожного дня».
Крім призначення урядовця – Порошенко не оминув зустрітися і з простими українцями. Зокрема гарант Конституції зустрівся з громадськими активістами області у стінах зали засідання облради, а вже через кілька годин Президент рушив на зустріч із студентами Тернопільського національного педагогічного університету.
А головне це те, що Порошенко зустрівся з військовими, що обороняли нашу державу від окупантів у зоні АТО. Капітана Дмитра Мерзлікіна Голова держави нагородив орденом Богдана Хмельницького, наголосивши при цьому, що мужністю тернопільських воїнів пишається вся держава і молодь може сміливо брати приклад з наших солдатів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео