Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко розповів чого чекати усім добровольчим підрозділам України

Порошенко розповів чого чекати усім добровольчим підрозділам України
239067 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ліквідація всіх незаконно озброєних підрозділів стало пріоритетним питанням у сфері оборони нашої держави.


Ліквідація всіх незаконно озброєних підрозділів стало пріоритетним питанням у сфері оборони нашої держави. Під гаслом «знищимо кишенькові армії олігархів» ліквідуються добровольчі батальйони, які зробили не менший внесок у визволення наших земель з-під руки окупанта.
Що ж, дійсно всі нововведення мають 2 сторони медалі.
Зараз Петро Порошенко прийняв рішення, щоб зберегти підрозділи добровольців.
«Ми не знищуємо добровольчі загони. Ми хочемо створити єдину сильну армію, яка матиме ефективну та централізовану координацію всіх дій. Найліпшим варіант у цій ситуації – це забезпечити інтеграцію всіх добровольчих підрозділів до лав ВСУ, Нацгвардії та МВД», - розповідає Президент.
Як приклад, Порошенко наводить добровольчі угрупування батальйони «Азов», «Київ-1», Днєпр-1». Єдиним підрозділом, яке ще не «влилося» в ряди української армії – це ДУК «Правий сектор».
Нагадуємо, що організація просить створити спеціальний закон, за яким буде визначатися порядок дій даної організації.
«Зараз лише одне об’єднання, Правий сектор, не інтегрувалося в єдину українську армію. Багато політиканів намагаються «розкачати» ситуацію, довівши її до абсурду: вони говорять, начебто, ПС взагалі не хоче ставати частиною ВСУ. Це, звісно, не так. Дмитро Ярош зробив значний крок на зустріч у цьому питанні. Я думаю, що процес об’єднання завершиться дуже скоро», - коментує Петро Порошенко.
Глава держави відзначив, що усі добровольчі батальйони мають право самі обирати до якої структури їм приєднуватися. Більше того, усі організації, що стали частиною ВСУ зберігають своє локальне командування, а також проходять військову підготовку на рівні з солдатами, які від самого початку були в українській армії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео