Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко хвалиться тим, що держава скоротила постачання російського газу

Порошенко хвалиться тим, що держава скоротила постачання російського газу
26727 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Петро Порошенко заявив, що постачання газу на імпорт з Росії скоротилося приблизно в два - два з половиною рази


Президент України Петро Порошенко заявив, що постачання газу на імпорт з Росії скоротилося приблизно в два - два з половиною рази.
«Сьогодні за допомогою зміни в алгоритмі постачань, отримання газу на вигідніших умовах, ми скоротили постачання Російського газу до 37 % усього газу, що імпортувався в Україну і необхідного для постачання населення», - заявив Петро Порошенко.
На початку року Російські ЗМІ обіцяли нам проблеми, які виникнуть взимку в опалювальний сезон і після, пов’язані з недоліком запасів газу, що поставляються на територію України. Проте зниження постачань з Росії не лише не привело до проблем з газопоставками, але і виводить Україну на поступову незалежність від Російського газу.
Нагадаємо, що торішні постачання газу вимірювалися цифрами в 28 мільярдів кубометрів, в той час, як зараз це близько 19 мільярдів. У травні цього року було імпортовано 1,5 мільярда куб.м, що складає половину від торішніх постачань того ж періоду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео